OBLIKOVANJE

Izdelujemo celostne grafične podobe, logotipe, spletne strani in predstavitve, načrtujemo in razvijamo blagovne znamke. Storitvam in izdelkom dodajamo vrednost. Vsakega projekta se lotimo ambiciozno, precizno in premišljeno. Na področju grafičnega in industrijskega oblikovanja imamo več kot 10 let izkušenj.

RAZVOJ IZDELKOV

S pomočjo kompleksnega načrtovalskega procesa omogočamo razvoj izdelkov visoke dodane vrednosti. Za potrebe opredelitve problema, potreb in priložnosti opravimo poglobljene raziskovalne naloge in analitične študije. Iščemo in izdelamo kreativne konceptualne rešitve. Oblikujemo in razvijemo izdelke za katere izdelamo vizualizacijo vseh konstrukcijskih faz v 3D okolju, vključno s končnimi produkcijskimi načrti.

VIZUALIZACIJE

S sodobnimi tehnološkimi rešitvami modeliramo objekte, izdelujemo makete, prostorske prikaze, fotomontaže, ilustracije in animacije. Modeliranje in prostorske vizualizacije uporabljamo v vseh fazah oblikovanja izdelka, bodisi v začetni idejni fazi, v vseh vmesnih ali končni prezentaciji produkta za naročnika. S pomočjo informativnih grafik prikažemo funkcinalnost produkta, njegovo tehnično sestavo, reciklažnost, delovanje mehanskih delov in podobno.

INOVACIJE

Ponujamo analitični metodološki pristop k razvoju inovativnih storitev in izdelkov. Iščemo rešitve za raznolike probleme. Poslovnega načrtovanja se lotevamo celostno, od razvoja ideje do vrednotenja koristnosti izuma z oceno tveganja in analizo tržnega potenciala, do oblikovanja in izdelave prototipov ter razvoja končnega izdelka z zaščito intelektualne lastnine in registracijo modela.

Krajinaris-LOGO-300x95px-72dpi.jpg

KRAJINSKO ARHITEKTURNI OBLIKOVALSKI STUDIO

LANDSCAPE ARCHITECTURE DESIGN STUDIO

Slovenska cesta 55a, 1000 Ljubljana

 +386 70 839 039

 +386 41 331 095

info@krajinaris.si

 

ali

 

Kontaktni obrazec

SPOROČI NA KRAJINARIS

Ta stran za pravilno delovanje uporablja piškotke.